TKO SMO MI

Saznajte tko smo i čime se bavimo

Povijest

Drvostipan d.o.o.

Stranice u izradi.

Otkupljujemo šume

Drvostipan otkupljuje šume. U obzir uzimamo sve, od jele, smreke, hrasta te osobito orah. Obratite nam se s povjerenjem, ostalo je naša briga.

Saznaj više
Rušenje i izvlaka trupaca

Prodajemo i otkupljujemo trupce

Drvo je prošlost, sadašnjost i budućnost. Kvalitetno drvo osnova je vrhunskog proizvoda. Prodajemo trupce hrasta, oraha, bukve, graba ali i još mnoge druge. Također vršimo otkup trupaca iz vaših šuma.

Saznaj više

Otkupljujemo stare drvene kuće

Otkupljujemo stare hrastove kuće po najboljoj cijeni. Nakon procjene dolazimo sa strojevima i rušimo kuću, nakon toga je u dijelovima odvozimo i nakon svega slijedi čišćenje terena.

Saznaj više
Bukva36%
Jela6%
Grab9%
Hrast Kitnjak9%
Hrast Lužnjak13%
Ostale vrste27%

GODIŠNJI PRIRAST I ETAT

Hrvatske šume

Godišnji prirast drvne zalihe u RH iznosi 10,5 milijuna m3, od čega je 8 milijuna m3 u šumama kojima gospodare Hrvatske šume, 2,1 milijun m3 u šumoposjedničkim šumama. Godišnje se u šumama kojima gospodare Hrvatske šume iskoristi manje od prirasta, čime se osigurava budućnost održivog gospodarenja.

ETAT- sječiva drvna masa označava količinu drvne mase koju je dopušteno iskorištavati u gospodarske svrhe. Svake godine donose se godišnji planovi (godišnji etat), a isotvremeno se vodi briga o prirastu, koji je posljednjih godina u pravilu veći od etata. To znači da Hrvatske šume prije svega vode računa o održivom gospodarenju, kojim se neće narušiti prirodna ravnoteža.

Godišnji etat u šumama kojim gospodare Hrvatske šume iznosi u prosjeku 5,8 milijuna m3.

Otkupljujemo šume po cijeloj Hrvatskoj

Ukoliko imate svoju šumu i želite je prodati, nalazite se na pravom mjestu

Kontaktirajte nas

You are donating to :

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
Loading...